16 Kasım 2011 Çarşamba

Kafkasya'daki mücahidlerden dua isteği

...Çeşitli nedenlerden dolayı Avrupa'da ve başka yerlerde yaşayan tüm dost Müslümanlara sesleniyorum: Vallahi biz, sizleri seviyoruz. Siz de bizi Allah rızası için sevin! Saflarımızda bir bölünme teklif etmeyin-ortaya çıkarmayın! Allah'a, saflarımızı yakınlaştırması ve bizleri birleştirmesi için dua edin!
 
Sizler dışarılarda bir yerlerde, başka ülkelerde yaşıyorsunuz. Biz ise beraber yürüyoruz ve burada her gün beraber ölüyoruz. Ölümünden sonra birbirimizin gözlerini biz kapıyoruz. Kardeşlerimizin bedenlerine gözyaşlarımızı akıtıyoruz. Fakat sizler sözlerinizle, hatalarınızla, dileklerinizle bu fitneye dâhil olursanız vallahi, Allah'ın huzurunda amellerinizden dolayı sorguya çekilirsiniz.
 
Size sesleniyorum: saflarımızda bir çatlaklık olmaması için, yeniden birlik olmamız için dua edin! Allah'tan bize, kendi kanunlarını ikame edebilmemiz için yardım etmesini dileyin. Çünkü her insan, bu kanunların altında yaşamakla emrolunmuştur ve bunlara göre yaşamayan insanlar, hesaba çekilecektir.  
                                                                                                                                           Emir Dokku Ebu Osman

Allah'ım kardeşlerimizin saflarını sıklaştır, onların arasından fitneyi kaldır cihad ehlini tevhid bayrağı altında birleştir  ve onları katından meleklerle destekle. amin


"Hiç şüphe yok ki Allah, kendi yolunda, duvarları birbirine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak çarpışanları sever." (saff 4.ayet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum